Asumispalvelut

Asumispalvelustamme löytyy sopiva ratkaisu silloin, kun tarvitaan apua ja tukea asumiseen, arkipäivän rutiineista selviytymiseen ja ikä tai sairaus asettaa selviytymiselle haasteita, asumispalvelumme auttaa. Etsimme yhdessä asiakkaan tarpeita vastaavan ratkaisun ja suunnittelemme palvelukokonaisuuden, jolla haasteista selvitään. Palvelukokonaisuutta arvioidaan säännöllisesti ja päivitetään vastaamaan asiakkaan muuttuvia tarpeita.

Asumispalveluyksikkömme Villa Timantti on ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarjoava yksikkö Kaarinan Littoisissa.

Villa Timantin suunnittelussa  on otettu huomioon tulevien asukkaiden erityistarpeet. Rakennuksessa hyödynnetään myös uuden teknologian mahdollisuudet sekä turvallisuuden lisääjänä että hoitotyötä helpottavana tekijänä. Rakennuksessa on neljä erillistä pienkotia kahdessa kerroksessa. Ryhmäkodit ovat pieniä, ja näin helpommin hahmotettavissa. Rakennus tulee olemaan myös täysin esteetön. Yhdenhengensukashuoneet ovat kooltaan vähintään 25m2, joiden lisäksi talossa on muutama isompi huone esim. pariskunnille. Jokaisella asukkaalla tulee olemaan huoneensa yhteydessä oma kylpyhuone.

Villa Timantissa on runsaasti yhteistä oleskelutilaa asukkaiden rentoutumiseen tai erilaisia toimintoja varten. Painotamme toiminnassamme kulttuuria ja aktiivista tekemistä! Esim. jokainen päivä on hyvä ulkoilupäivä asukkaan niin halutessa. Talossa on laaja piha-alue, joka on osaksi aidattu ja mahdollistaa näin viihtyisän ja turvallisen ulkoilun.

Saunominen on meille suomalaisille tärkeää. Villa Timantissa on sauna, jonka suunnittelussa on otettu huomioon invamitoitus, joten kaikilla tulevilla asukkailla on mahdollisuus  rauhalliseen saunomiseen. Saunan yhteydessä on tilat, joissa asukkaiden on mahdollisuus halutessaan saada erilaisia hemmotteluhoitoja.

Sovitaan tapaaminen ja tule tutustumaan!

Kaisa Aare-Puff p. 044 029 2077