Asumisen tukipalvelut

Villa Timantin tehostettuun palveluasumiseen sisältyvät asumisen tukipalvelut.

Pyykkihuolto

Pesemme asukkaiden pyykin itse ja vaatteiden tunnistamisen helpottamiseksi toivomme, että omaiset nimikoisivat vaatteet ommeltavilla nimilapuilla tai vedenpitävällä merkkauskynällä. Kaikki vaatteet pestään hygieniasyistä vähintään 70 asteessa, joten emme voi pestä herkkiä neuleita tai juhlavaatteita. Toivomme asukkaan arkivaatteiksi kestäviä ja helppohoitoisia asuja, joita voimme pestä ja huoltaa helposti ja hygieenisesti.

Siivous

Sisältyy Villa Timantin asukaan tehostetun palvelun hintaan. Asuinhuoneet siivotaan viikottain, samoin yhteiset tilat. Huoneita siistitään päivittäin.

Ateriapalvelu

Ateriapalvelun tuottaja on PK-keittiöt Turussa. Ruoka tuodaan Villa Timanttiin valmiina ja tarjoillaan asukkaille. Aterian hintaan kuuluu myös dietit. Ravintoliuokset eivät kuulu ateriapäivän hintaan.

Villa Timantin ruokailuajat

Aamupala klo 7.00-9.30

Lounas klo 11.30-12.30

Päiväkahvi klo 14.00-15.00

Päivällinen klo 16.30-17.30

Iltapala klo 19.00-

Raha-asioiden hoidossa avustaminen

Toivomme, että asukkailla on pieni summa käteistä rahaa käytössään. Yli 20€ summat toivomme tuotavan säilytykseen hoitokodin johtajan lukittuun kaappiin. Johtajan kaapissa olevista rahoista pidetään kirjanpitoa ja vastaamme niistä. Huoneessa olevista rahoista ja mahdollisista arvoesineistä hoitokoti ei vastaa. Käteistä rahaa tarvitaan mm. lääkäri- ja poliklinikka- matkoihin. Myös pieniin kauppaostoksiin tarvittaisiin pieni summa, jotta asukas voi halutessaan valita ja ostaa jotakin pientä, käydessämme kävelylenkin varrella läheisessä kaupassa.

Viriketoimintaa päivittäin

Pyrimme tekemään arjesta mahdollisimman virikkeellistä. Ulkoiluretket, lehdenlukuhetki yhdessä ja jumppa-, peli- ja juttelutuokiot ovat esimerkkejä viriketoiminnastamme. Tässäkin pyrimme ottamaan huomioon asukkaiden kulloisenkin vireyden ja huomioimaan heidän henkilökohtaiset toiveensa. Lisäksi järjestämme säännöllisesti virikkeellistä ryhmätoimintaa esimerkiksi tuolijumpan, yhteislaulun, muistelun, visailun tai tanssien muodossa.